Monday, October 29, 2012

INDEPENDENCE GIRL (n_~;)v

Alowp..assalamualaikum.. hye guys! wad'dup??
JANJI MELAYU... kate je nak update bloggie the bucuk ni sampai loaded..,
aleh2.. bukak je blog ni.. post yg same je menjelma... *dush!,
hehehe.. mood INDEPENDENCE bak kate my 6 days twin...,
habes je paper ARAB,  selongkar bawah katil bibik untuk cari novels and comics,
hebat tak SAFETY PRECAUTIONS Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini? ambil langkah berjaga-jaga untuk menyorokkan novels and comics yang telah di beli time KLIBF yang lalu.. di BAWAH KATIL BIBIK... hebat bukan??? lame tu duration nak bace,
and the UPMOST! event is.. (*ceh.. event?? dush! dush!) balas dendam tengok cerite Adam dan Hawa, PULUN! JANGAN TAK PULUN!
cause time PMR, my beloved Abah melarang keras anaknya ini daripada berdating dengan si-pilot-hensem-Adam Mukhriz... which is Aaron Aziz... *ehehe.. gatai no...
and today will be exactly one week I'd skipping the school after PMR,
PMR dah habes kan??,
so.. no need to men'skema'kan diri untuk datang sekolah! ehehe..,
owh ya! I'm now with my sister, Izzah at my beloved mak lang's house in Bukit Beruang, Melaka..,
and for sure! sepanjang 5 hari saye duduk rumah mak lang ni..,
status saye sudah bertukar from 'student' ke 'SiPenternakLemak!' ohoohoho.,
while melayan due orang kanak-kanak ribena which is budak-budak yang mak lang jage tu! there'll be always 'some' kudapan di tangan ini...,
best jugak ar.. walaupun pagi tadi due-due dah silang jari kelingking nak boikot saye..,
but lastly.. diorang pon tak berdaya nak menahan 'godaan' saye untuk main bersama mereka! ECECEH!!,
kekeke.. sombong betoi lah budak yang lagi sorang tu.. tonyoh muke dengan cabai kang..,
jadi THE HULK pulak anak orang tu nanti..,
okay lah... sampai di sini sahaja taipan saye... assalamualaikum.. salam 1Malaysia..2Indonesia.. and off course! TRILLION ASIA!! okay.. dah masok mood 'merepek-kerepek-tempeyek' dah ni.. (=_=;) bubye! (n_~;)v *PeaceNoWar!