Monday, December 31, 2012

Upmost Event

Alowp..assalamualaikum..hye guys! wad'dup?,
it's 31st December 2012! few minutes to go before new year, 2013...,
Tumblr_mfwig7obz41rkn5cso1_500_large
so, I wish you guys a happy new year!!!, ehehe
tomorrow my along and my twin sisters nak masuk asrama!,
and I'm here.. being left by my sisters... alone.. OMO!!,
N4p7expoyzo_large
very the sedih! cause tinggal saye sorang je perempuan (umi n bibik not included) yang bakal tinggal kat rumah ni nanti.. haiyyeh... (=_=;),
cause keputusan SBP n MRSM bakal keluar maybe dalam pertengahan Januari or penghujung Januari..,
so, tunggu je lah...,
anyway, biase kalau new year je orang nak cite pasal azam baru...,
very the cliche punye topic ler.. ehehe..,
but now.. on my very last post on 2012...,
I wanna share with you guys my very upmost event in 2012...,
off course on 19/12/2012.. it's when PMR's result get revealed..,
OMOMOMO.. gabra tahap gaban lah time tuh..,
ekceli, Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2, Puan Noraini ade member kat PPD,
and she told umi to give my nombor angka giliran sehari sebelum result keluar..,
die nak bagi tahu result saye sehari sebelum tarikh sebenar get revealed!,
and I was like, NOOOO!!!  tak nak... tak surprise ler gituh..,
lastly my abah said, "tak payah lah.. die tak nak.. nanti tak surprise lah pulak..", 
and tibe lah esok harinye.. Cikgu sebut name sorang2 yang dapat straight A's..,
punye lah 'nerbes!' sampai satu part tu, merah tangan Shazwani sebab kene genggam dengan tangan saye..,
dan akhirnye... alhamdulillah.. SYUKUR KEPADA ALLAH.. I've got straight A's (9 A's) for my PMR exam,
and now! seriously! saye nak masuk asrama!! jealous sungguh dengan mereka-mereka tu..,
so, doakanlah saye supaye dapat masuk asrama, sama ada SBPI, Rawang atau MRSM Tun Ghaffar Baba, Jasin... (mane-mane pun tak kisah.. asalkan ASRAMA!) AMIIIN,
okay.. that's all from me.. ~e134h143e4eva~ (n_~;)v *PeaceNoWar!,
ASSALAMUALAIKUM (hukum jawab salam adalah WAJIB! so.. pepandai ler kome)
564654_461698503891820_604516901_n_large