Monday, February 3, 2014

2014 SPM Candidate's STORY!

Alowp..assalamualaikum,
hye guys! wad'dup? so, tonight will be the last post updated on this CNY BBM *Balik BerMalam,
since tomorrrow I have to go back to my hostel, KE-TI-DAK-KAN!!
dan post kali ni saye nak story-morey-biskut-mary sikit pasal my lifestyle as one of SPM's candidates this year on SEH-PIN-TAR,
pheeww! first week of school, since tahun ni sekolah start hari Khamis,
hari jumaat malam sabtu tu kitorang da ade kelas Physics,
nampak ak semangat wajanye cikgu-cikgu kat sane?,
kelas memanjang sampai nak buang air pun tak tahu bile... *okay..kidding,
Isnin malam Add Maths,
Selase pepagi lagi dah kene terpacak kat sekolah, kelas B.Arab, petang kelas Physics, malam kelas Biology,
Sabtu PKA *Program Kecemerlangan Akademik ikut turn subjek,
Ahad pagi kelas Add Maths lagi, malam tu pulak, kelas Physics lagi...,
see?? putus urat kentut!,
lepas tu, tambah lagi dengan anak Guru Penasihat Kelab Ping Pong SMK Taman Jasmin 2 ni yang batak nak markah koko,
haha! teruk betul,  form 5 baru terhegeh-hegeh nak carik markah koko?,
so, kepade adik-adik yang bace post akak ni,
pesanan ikhlas dari pihak penaja, CARIK MARKAH KOKO AWAL-AWAL!
Afdhalnye time form 4, kalau tak jadi macam den ni hah,
bukan nak budget 2014, but... lukeddis!!!,
AJK Persatuan B. Melayu (anak cikgu B.M kan?? ahah! budget!!),
AJK rumah Hijau lagi, Penolong Setiausaha Kelas, Setiausaha Dorm, Mentor Physics, Mentor Biology,
dan yang paling penting!!! Field Hockey!! owh yeah..,
untuk pengetahuan anda, taon ni first time saye involve dengan field hockey ni!,
field hockey je.. taddermaknenye nak ice-hockey.. mahal wehhh!,
and guess what? I'm a goalie! wahaha!,
JENG! JENG! JENG!!!, say 'hello' to hajar-to-be..
percaye tak? percaye tak?? PERCAYALAH!!! *Siti Nurhaliza tetibe masok..
agak-agak boleh tak saye terbang cenggini? I BELIEVE I CAN FLY!! ahaks!
tournament in shaa allah bulan due ni.. so, do'a-do'akan lah saye ye??,
risau tahap seventh shell ni! sampai rase pacemaker ni dah takleh nak function dah,
SAN dengan AVN failure! end up, heart failure gak! *na'uzubillah,
hah! bile Chemist berjumpe dengan Biology...,
since I wanna be a Dentist! DUE SUBJEK NI KENE POWER!!,
ni lah namenye nilai merentas kurikulum....,
wokey! that's all from me, nak tengok cerite HOW TO NGORAT OUR LAKI, ahaks..,
PROJEK MEMIKAT SUAMI, sorang comel, sorang handsome.. wahaha.. gatai noo..,
BUBYE, ASSALAMUALAIKUM (jawab salam saye please???),
salam trillion Asia!! 

No comments:

Post a Comment